Wellicht heb je er al wat over gehoord en misschien heb je zelfs al wel een nieuw bestickerde lesauto zien rondrijden… Nu is het eindelijk zover! Aankomende dinsdag, 7 juli 2020, is de officiële opening van Rijschool Loeffen! Een moderne, nieuwe rijschool in Maas en Waal en Tiel met als lesgebied Tiel en Nijmegen. Toch is de naam geen vreemde in de rijschoolbranche…

Jep, dat klopt. De naam ‘Loeffen’ draait al langer mee in de rijschoolwereld. Rijschool Loeffen is opgericht door rijinstructeur én rijschoolhouder Jeffrey Loeffen, voorheen werkzaam onder de naam NXXT rijschool Jeffrey Loeffen. Daar kan je de rijinstructeur dus al van kennen! Met een leeftijd van 27 jaar en ruim 6 jaar werkervaring heeft hij al vele leerlingen laten slagen. Jeffrey omschrijft zijn rijschool als volgt: “Een moderne, eigentijdse rijschool met verstand van zaken. Ik kan me als geen ander in de leerling verplaatsen.” 

Frisse blik

Met Jeffrey’s frisse blik op het geven van rijlessen en een portie engelengeduld is het prettig les krijgen in de Audi A3 S-line als lesauto. Wat je naast verstand van zaken en inlevingsvermogen nog meer kunt verwachten? Nou, bijvoorbeeld goede bereikbaarheid en een moderne webshop. Je kunt Rijschool Loeffen overdag, ‘s avonds en zelfs in het weekend per mail, telefoon, WhatsApp, Facebook of Instagram bereiken! Daarnaast is het de leerling en ouders gemakkelijk gemaakt met een webshop. Op deze manier zijn pakketten en theoriecursussen online te bestellen

Behalen van je rijbewijs

Natuurlijk staat het halen van je rijbewijs centraal bij Rijschool Loeffen. Dat kan op een reguliere manier, maar wanneer je bijvoorbeeld concentratieproblemen, faalangst, rijangst of autisme hebt, helpt Rijschool Loeffen je ook graag op weg. Jeffrey is gespecialiseerd in diverse onderwerpen, waarover je meer leest op de pagina specialisaties. Ook voor een opfriscursus kan je bij Rijschool Loeffen terecht. De lessen worden in dat geval aangepast op hetgeen wat jij wilt leren. Als laatste is het mogelijk om via Rijschool Loeffen online voor je theorie te leren. Er zijn diverse opties mogelijk, welke je bij tarieven vindt. Bekijk het complete lesaanbod.

Voor een geslaagd resultaat

De weg naar je rijbewijs is spannende route, maar moet zeker net zo leerzaam en plezierig zijn! Rijschool Loeffen staat in de startblokken om jou de weg op de helpen. Heb je nog vragen? Ik, Jeffrey, hoor ze graag (of bekijk alvast de veelgestelde vragen)! Leg gerust jouw situatie aan mij voor, dan gaan we samen voor een geslaagd resultaat! 

Tot snel!

PS: Ben je binnenkort van plan om te starten? Bekijk dan ook eens het artikel ‘6 handige links en documenten die jij als leerling nodig hebt‘ vol met tips (en links naar het CBR) waar jij wat aan hebt als beginnende leerling!

Start binnenkort al met rijlessen

Één belletje en je eerste rijles staat gepland!

  • 06-21450659