Over de rijschool

Rijschool Loeffen

Rijlessen in een relaxte sfeer. Volle focus wanneer het moet, ontspannen wanneer het kan. Zo leer je goed en veilig autorijden. Of je nu theoretisch of praktisch bent ingesteld; bij Rijschool Loeffen kijken we naar wie jij bent! Op deze manier haal jij je rijbewijs op jouw tempo. Met vaste lesprijzen en vaak dezelfde instructeur in dezelfde lesauto. Fijn, toch?

Lesgebied
Rijschool Loeffen geeft les aan leerlingen uit Maas en Waal en Tiel. De lessen zelf vinden plaats in Tiel of Nijmegen. Je wordt in het dorp of in de stad op diverse plaatsen opgehaald; thuis, op het werk of net waar jij dat wenst.

Team instructeurs Rijschool Loeffen lesautos rijlessen maas en waal tiel

De instructeurs

Maak kennis met degene waarmee je uren in de auto zult spenderen!

Jeffrey Loeffen rijinstructeur - Rijschool Loeffen

Jeffrey Loeffen

Rijschoolhouder en rijinstructeur

Je krijgt les van dezelfde vaste instructeur, rijschoolhouder Jeffrey Loeffen. Met een leeftijd van 30 jaar en ruim 8 jaar werkervaring heeft hij al vele leerlingen laten slagen. Deze rijinstructeur heeft écht engelengeduld! Hij omschrijft zijn rijschool als volgt: “Een moderne, eigentijdse rijschool met verstand van zaken. Ik kan me als geen ander in de doelgroep verplaatsen.” Modern zijn betekent ook up-to-date blijven. Jeffrey Loeffen heeft diverse diploma’s op zak.

Jeffrey Loeffen heeft zich gespecialiseerd in:

  • Rijopleiding in Stappen (RIS)

  • rijangst

  • faalangst

  • autisme

  • AD(H)D

Joel de Lorijn rijinstructeur Rijschool Loeffen

Joël de Lorijn

Rijinstructeur

Maak kennis met rijinstructeur Joël de Lorijn. Deze rijinstructeur is relaxt, blijft altijd rustig en snapt leerlingen als de beste. Hij verplaatst zich namelijk écht in de doelgroep, praat gemakkelijk en schakelt snel. Woont in Afferden, dus ken de lesomgeving – Maas en Waal en Tiel – als de beste. Een echte aanwinst voor dé rijschool van nu: Rijschool Loeffen.  Zijn kracht? Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor!

“Van mij kun je relaxte lessen verwachten, waarbij fouten maken mag. Dat jij als leerling na de les denkt: ‘vandaag heb ik weer veel geleerd’, daar ga ik voor! Ik pas mij aan jou aan. Dat betekent dat ik een leermethode gebruik die voor jou het allerbeste werkt. Ik geef je het steuntje in de rug en jijzelf doet het echte werk: autorijden. Alles zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt!”

Joël heeft zich gespecialiseerd in:

  • Rijopleiding in Stappen (RIS)