Contact

Ben jij klaar voor de start?

Rijschool Loeffen staat in de startblokken om jou op weg te helpen. Ben jij er ook klaar voor? Meld je dan nu aan! Heb je nog vragen over jouw rijopleiding? Stel ze gerust; we maken je graag wegwijs in de verschillende pakketten. Je kunt ook een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen. Wie weet is je vraag al beantwoord!

Bel of WhatsApp mij

06 21 45 06 59
MAANDAG – VRIJDAG
08:00 – 20:00
ZATERDAG
08:00 – 17:00

Of stuur een mail

info@rijschoolloeffen.nl
24/7/365

Snel in contact  |  Vraag een proefles aan

  0

  GESLAAGDE LEERLINGEN

  0

  PLAATSEN

  0

  RIJINSTRUCTEURS

  Tevreden klanten

  Dit is wat tevreden klanten over Rijschool Loeffen zeggen:

  Tevreden klanten - Giulia van Oijen

  Zeer goede rijschool! Rustige instructeur die de tijd voor je neemt en alles erg duidelijk uitlegt, maar waar je ook een gezellig gesprek mee kunt voeren. Komt zijn afspraken goed na en zegt eerlijk waar het op staat. Zeker een aanrader!

  Giulia van Oijen, Beneden-Leeuwen
  Tevreden klanten - Rens van Nistelrooij

  Jeffrey Loeffen rijschool een dikke aanrader! Super rijlessen gehad bij Jeffrey. Als ik goed reed dat vertelde hij dat, maar als het fout ging ook. Vervolgens legt hij de fout die je maakt goed uit en daar leer je ook weer van. En dat blijkt ook; ik ben in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!

  Rens van Nistelrooij, Maasbommel
  Tevreden klanten - Renske Sas

  Jeffrey geeft goede en fijne uitleg zodat je het rijden snel onder de knie hebt. Het waren erg fijne lessen en daardoor heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald!

  Renske Sas, Dreumel
  Tevreden klanten - Danique Lukkezen

  Ik ben blij dat ik gekozen heb voor de rijlessen bij Jeffrey. Hij legt alles goed en duidelijk uit, is geduldig en hij stelt je erg op je gemak!! Super fijne rijinstructeur!

  Danique Lukkezen, Maasbommel
  Tevreden klanten - Ilan van Verseveld

  De lessen bij Jeffrey waren fijn. Hij legt alles goed uit en neemt de tijd voor je als je iets niet snapt of iets niet lukt. Tijdens de rijles is hij altijd in voor een praatje, dus het zijn leerzame, maar gezellige lessen!!