Vraag proefles aan

Keertje proefrijden? Plan vandaag nog jouw proefles in.

Wil jij snel starten met rijlessen? Of wil je jouw zoon of dochter verrassen met een proefles? Eén appje of belletje en de eerste proefrijles is gepland! Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Lessen met vaste pakketten en lesprijzen en iedere keer dezelfde instructeur in dezelfde lesauto. Wel zo fijn! Wat je van ons kunt verwachten? Lees hier meer over de rijschool, de rijinstructeurs en je rijbewijs behalen.

Vraag hier een proefles aan  | Snel in contact

  Bel of WhatsApp ons

  06 21 45 06 59
  MAANDAG – VRIJDAG
  08:00 – 20:00
  ZATERDAG
  08:00 – 17:00

  Of stuur een mail

  0

  GESLAAGDE LEERLINGEN

  0

  PLAATSEN

  0

  RIJINSTRUCTEURS

  Tevreden klanten

  Dit is wat tevreden klanten over Rijschool Loeffen zeggen:

  Tevreden klanten - Giulia van Oijen

  Zeer goede rijschool! Rustige instructeur die de tijd voor je neemt en alles erg duidelijk uitlegt, maar waar je ook een gezellig gesprek mee kunt voeren. Komt zijn afspraken goed na en zegt eerlijk waar het op staat. Zeker een aanrader!

  Giulia van Oijen, Beneden-Leeuwen
  Tevreden klanten - Rens van Nistelrooij

  Jeffrey Loeffen rijschool een dikke aanrader! Super rijlessen gehad bij Jeffrey. Als ik goed reed dat vertelde hij dat, maar als het fout ging ook. Vervolgens legt hij de fout die je maakt goed uit en daar leer je ook weer van. En dat blijkt ook; ik ben in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs!

  Rens van Nistelrooij, Maasbommel
  Tevreden klanten - Renske Sas

  Jeffrey geeft goede en fijne uitleg zodat je het rijden snel onder de knie hebt. Het waren erg fijne lessen en daardoor heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald!

  Renske Sas,